Welkom op de website van Harmonie Voorschoten!

Corona protocol orkest repetities

Voor de orkest repetities volgt Harmonie Voorschoten het Corona protocol dat via de muziekbond KNMO is verkregen. Voor het Corona protocol orkest klik hier.

Corona protocol 1 op 1 lessen

Voor lessen volgt Harmonie Voorschoten het Corona protocol dat via de Muziekbond KNMO is verkregen. Voor het Corona protocol voor 1 op 1 lessen klik hier.

Over Harmonie Voorschoten

Harmonie Voorschoten is opgericht in 1989 als een podiumorkest. Na een bescheiden begin heeft zowel het ledenaantal als het muzikale niveau in de afgelopen jaren een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Muziekcommissie en dirigent weten elk jaar weer een gevarieerd repertoire aan klassieke en moderne werken voor harmonieorkest uit te kiezen, waaraan de leden veel studieplezier beleven.

Jaarlijks terugkerende optredens zijn ons traditionele jaarconcert in april, ons optreden voor de jaarlijkse muziekdag tijdens het Weekend van Voorschoten in september en ons nieuwjaarsconcert in januari!

De vereniging heeft haar motto “Plezier in Samenspel” hoog in het vaandel. Gezelligheid is dan ook een belangrijk aspect voor onze leden.

Sax.jpg